Благополуччя, спокій та мир у сім’ї нерідко залежать від наявності роботи у батьків та дорослих дітей. Здобути хорошу роботу не так просто. Особливі переживання – батьків про те, щоб її знайшли діти та жили у спокої та достатку.

Молитва матері про роботу для сина, звернена до Вищих сил – одна з найсильніших та найефективніших. Вона може бути звернена до Господа та Святих.

Молитва Господу

Молитва, щоб син влаштувався на гарну роботу, буде ще ефективнішим, якщо починати звернення до Бога з читання молитви “Отче наш”. Вимовляти її потрібно тричі, причому необхідно накладати він хресне знамення.

Отче наш, що на небесах!

Нехай святиться ім’я Твоє;

Хай прийде Царство Твоє;

нехай буде воля Твоя і на землі, як на небі;

Хліб наш насущний дай нам сьогодні;

І пробач нам борги наші, як і ми прощаємо боржникам нашим;

І не введи нас у спокусу, але визволи нас від лукавого.

Бо Твоє є Царство і сила та слава навіки. Амінь.

Молитва Матроні Московської

З молитвою для влаштування на роботу сина часто звертаються до святої Матрони Московської. Звернення до неї дає допомогу та підтримку у різних життєвих ситуаціях, у тому числі – пошуку вдалого працевлаштування. При цьому в ній звертається увага, що пошуки повинні йти без обману, на що штовхають диявольські сили. У своїх проханнях до Матрони звучать слова про зміцнення духу, підтверджені вірою.

О блаженна мати Матроно, почуй і прийми нині нас, грішних, що моляться тобі, що звикла в усьому житті твоєму приймати і вислуховувати всіх страждаючих і скорботних, з вірою і надією до твого заступу і допомоги тих, хто вдається, швидке помічення і чудесне зцілення всім під зцілення; хай не збідніє й нині милосердя твоє до нас, негідним, бентежащимся в багатосуєтному світі цьому і ніде знаходить утіхи і співчуття в скорботах душевних і допомоги в хворобах тілесних: зціли хвороби наша, визволи від спокус і муки, Хрест, знести всі тяготи житія і не втратити в ньому образ Божий, віру православну до кінця наших днів зберегти, сподівання і надію на Бога міцну мати і нелицемірну любов до ближніх; допоможи нам після відходу з цього життя досягти Царства Небесного з усіма, хто догодив Богові, прославляючи милосердя і доброту Отця Небесного, в Трійці славимого, Отця і Сина і Святого Духа, на віки віків. Амінь.

Молитва Миколі Чудотворцю про роботу для сина

Серед святих, до яких звертаються по допомогу під час пошуку роботи, важливе місце посідає Микола Чудотворець. Звертання до нього з молитвою про сина, якому важливо знайти роботу, зазвичай буває почута, якщо слова вимовляються від щирого серця.

О, всесвятий Миколай, угодник прегарний Господь, теплий наш заступник і скрізь у скорботах скорий помічник. Допоможи мені, грішному й похмурому, у справжньому житті, благай Господа Бога дарувати мені залишення всіх моїх гріхів, які згрішили від юності моєї, у всьому житті моїм, діломи, і в поході душі моєї помози ми, окаянному, благай Господа Бога, всієї твори Творця, визволити мене повітряних митарств і вічної муки, нехай завжди прославляю Отця, і Сина, і Святого Духа, і твоє милосердя, . Амінь.

Молитва Святому Трифону, щоб сина взяли на роботу

Сьогодні ім’я Святого Трифона не так часто зустрічається в молитвах, а ще 100 років тому мученик Трифон був добре відомий та шанований у російській православній церкві. На його честь називали багатьох хлопчиків і звертали слова молитви з різних побутових проблем.

Якщо синові потрібно знайти хорошу роботу, можна звернутися зі словами молитви до Святого Трифона. Він допомагає та підтримує тих, хто перебуває у важкій життєвій ситуації, а тривалі та безрезультатні пошуки роботи можуть ставитись саме до таких.

О, святий мученик Христів Трифон, скорий помічник і всім, хто до тебе прибігає і молиться перед святим твоїм образом, скорослухняний представнику! Почуй нині й на кожну годину моління нас, негідних рабів твоїх, що шанують святу пам’ять твою в всечесному храмі цьому, і представай про нас перед Господом на всякому місці. Ти ж, угодник Христів, у великих чудесах сяйвий, источай цільби припливаючим до тебе з вірою і сущі в скорботах чоловіки заступай, сам обіцявся ти перед ним. Господь і випросив у Нього дар цей: Хто хто? в будь-якій потребі, печалі й хвороби душевної або тілесної закликати почне святе ім’я твоє, той нехай буде позбавлений від всякого лихого злого. І шкірі ти іноді дочку цареву, в Римі граді від диявола мучіму, зцілив еси, сіце і нас від лютих його підступів збереже в усі дні живота нашого, а особливо в день останнього нашого. Буди нам тоді помічник і швидкий прогін лукавих духів, і до Царства Небесного правитель. І ось тепер ти з лики святих у Престола Божого, моли Господа, нехай сподобить і нас причасники бути принесеного веселощів і радощів, і з тобою купно прославляємо Отця і Духа. Амінь.

Серед Святих, які можуть допомогти у влаштуванні сина на роботу, — Серафим Саровський, Спіридон Триміфунтський.

Молитва Пресвятої Богородиці

Звернення з молитвою до Ксенії Петербурзької, Матрони Московської, а також Пресвятої Богородиці ефективні та дають позитивні результати. Молитви Божої Матері треба вимовляти біля ікони «Скоропослушниця».

О, Пресвята Діво, Мати Господа Вишнього, Швидкослухняна Заступниці всіх, що до Тебе з вірою вдаються! Поглянь з висоти небесної величі Своєї на мене непотрібного, що припадає до ікони Твоєї, почуй скоро смиренну молитву мене грішного і принеси ю до Сина Свого: Тому Божественні благодати Своєї і очистить ум мій від помислів суєтних, нехай заспокоїть Страждаюче серце моє, і зцілить його рани, нехай зрозуміє мене на добрі діла, і зміцнить трудити Йому зі страхом, нехай простить вся зроблена мною зла, нехай визволить вічні муки. О Преблагословенна Богородице: Ти звільнила Ти наречену в образі Своєму Скоропослуханка, наказуючи всім припливати до Тебе з вірою: не презирни бо мене скорботного і не пусти хребти На Тебе за Богом уся моя надія і надія спасіння, і Твоєму покрову і представництву доручаю собі на віки. Амінь.

Обов’язкова вимога після читання молитви, якщо пошуки роботи увінчалися успіхом – подякувати Вищім силам. Помічено, що гідним людям небеса допомагають у стислі терміни.

Крім того, варто пам’ятати, що молитву потрібно читати впевнено, але тихо: навіть пошепки прочитана молитва буде почута.